Найкращі альтернативи PornHub

Дотримуючись китайського одкровення (чи прокляття?), ми живемо в інтригуючі часи, щоб претендувати на справді найменше. У проміжку між кожною божевільною відповіддю цього року люди справді потребували, особливо коли це стосується людей’’ сексуальні практики цього року. Якщо ви одягнете’ не подумайте, просто швидко перевірте минулі завантаження, які я я виконав за останні пару місяців. Однак один момент, який я не знаю’ Я також не вірю, що наближається — принаймні в цілому – — суттєве очищення, яке вразило PornHub кілька років тому, і сайт ніколи більше не був таким, як раніше.

Це історія епічної події

Для тих, хто недостатньо обізнаний, PornHub завжди був принаймні трохи сумнівним, незважаючи на те, що він є найкращим місцем для розваг для дорослих. Якщо говорити по-справжньому, то більшість людей у ​​світі хижать’ Туб-сайт номер один є або складеним, або, як мінімум, значною мірою перебільшеним.

Однак ситуація фактично закінчилася (без каламбуру) після місяців стресу на MindGeek’ сайт лідера. По-перше, запит на видалення порнографії k * ddie із сайту відновив понад 425 000 нотаріусів після того, як з’явилася колекція скарг про те, що на веб-сайті з’явилася нечисть за участю m * nors.

(Чесно кажучи, я ношу’ не знаю точно, наскільки все це реально, оскільки я ношу’ не намагаюся знайти це хворе

лайно. ) На додаток до всього цього, люди насправді нарікали, що існують завантаження, які також повинні здійснювати сексуальні дії без згоди.Приєднайся до нас порнуху дивитися веб-сайт Ця репутація призвела до того, що веб-сайт нещодавно став глузувати з боку видатної преси, що призвело до того, що компанії, що займаються кредитними картками, забороняли клієнтам витрачати кошти на вміст PornHub.

Звичайно, інші серйозні проблеми, з якими насправді стикалися PornHub та всі інші канали, це проблема кіберпіратства та копіювання. Тому, з кожною з цих проблем, у понеділок, 14 грудня 2020 року PornHub опублікував, що вони брали участь у “& ldquo; найширші гарантії у фоновому режимі створеної користувачем системи.”

Зокрема, порнотитан дотримувався й, безперечно, продовжуватиме політику:

• захист від неперевірених облікових записів від додавання нового веб-вмісту будь-якого типу

• вимагаючи від завантажувачів перевірки, зробивши зображення себе зі знімком обличчя та ім’ям користувача

• видалення опції завантаження багатьох відеокліпів у системі

• видалення будь-якого веб-вмісту, який не був створений перевіреними особами PornHub

Цей останній фактор був у методі, ймовірно, одним із найдраматичніших, оскільки загальна кількість відеокліпів зросла з 13,5 мільйонів до менше 3 мільйонів.

(Боже, я маю на увазі, що я зрозумів, що було багато скопійованих відео, але святий Христе, це’ багато.) Цікаво, що персонал PornHub висміював TikTok, Facebook та інші популярні соціальні мережі за те, що вони не мають ті самі заходи безпеки, що й зараз.

Нехай’ подивіться, з чим усе відбувається

У будь-якому разі, незважаючи на такі великі зміни в плані, я маю сказати, що я’ m типу – непросто – не через те, що r * pist та інші погані лохи мають свою мужність. Натомість для мене це виглядає як спроба триматися подалі від регулятивних порушень, які можуть не досягти успіху.

Навіть якщо це й так, я б уявив, що абсолютно невинні люди позбавлялися веб-вмісту та закривали канали після кожного з цих подій.

Не дивлячись на мій постійний цинізм, я можу сказати, що є причина відпочити – чи варто сказати – для цього є п’ятнадцять факторів.

Тут’ те, що ви повинні шукати замість PornHub

Це знає що’ Найімовірніше, це може статися з PornHub, однак у випадку, якщо відбудуться радикальні зміни або сайт ненадовго закриється, я’’ ви отримали покриття. Ось список із десяти спокусливих веб-сайтів із безкоштовним порнографією, які можуть слугувати альтернативою PornHub без певного порядку. Насолоджуйтесь, лохи!

XVideos

Я розумію, що цей блог не’ t розташування трубок у будь-якому конкретному порядку, але це може бути найкращий веб-сайт для трубок, окрім PornHub. Однак, зважаючи на те, що може чи не станеться з (колишнім?) королем порно, XVideos може швидко стати найпопулярнішою порнографічною відео.

Якщо ви перевірите це, я’ я впевнений, що ви Погоджуюсь, що цей веб-сайт абсолютно придатний. Як і на всіх інших порнографічних сайтах, зазначених нижче, на цьому є потоки безкоштовної негідності для перегляду, а там’ Не бракує чудових завантажень для перегляду. А з майже 10 мільйонами завантажень ви можете більше ніколи не переглядати додатковий порноканал.

Чорт, подумайте, можливо, ви ніколи не відвідаєте жодного іншого веб-сайту з цією проблемою.

Навіть якщо ви втомилися від записаних відеокліпів –– якщо це’ хоч якось можливо – знайдіть час, щоб переключитися на шоу веб-камери XVideos. У будь-яку годину ви відвідуєте сотні або тисячі спокусливих моделей, які створені для того, щоб візуально вразити вас –– принаймні доки ви’ ми отримали маркери.

xHamster

Тепер ви носите’ Не потрібно витрачати кошти на порнографію, але коли це стосується цього веб-сайту, ви можете розглянути можливість заплатити трохи грошей за ці чудові фільми. Вибір чудовий, а висока якість, безумовно, феноменальна, оскільки гарантовано буде або повна висока роздільна здатність, або 4K Ultra.

Насправді існує надзвичайне понад 116 000 відеокліпів із 7500 новими вдосконаленнями, які вносяться щомісяця. Як учасник преміум-класу ви отримуєте необмежену кількість завантажень, і ви’ матиму доступ до найгарячіших вакансій, які коли-небудь створювали порнозірки того часу. Якщо ви’ повторно хвилюєтеся щодо вартості,’зносу t піт це. Тридцять днів преміум-доступу безсумнівно обійдеться вам у 6,99 доларів США, що на місяць набагато менше, якщо ви зареєструєтеся на 3 місяці’’ s підписка. Рік, безумовно, коштуватиме вам 4,99 доларів на місяць, хоча ви’ доведеться заплатити все

одночасно. Мабуть, найефективнішою угодою є отримання довічного членства, яке коштуватиме вам величезних $299,99! Це може здатися крутим, але коли ви думаєте про це, ви’ по суті отримання необмеженої кількості порно на все життя, і це’ s без реклами. Тепер я маю на увазі, що ви не’ я маю намір заплатити кожну з цих або будь-яких видів готівкою. Ви все ще можете отримати доступ до вражаючої кількості порнографії та деяких інших привабливих винагород. Окрім секс-програм онлайн, ви можете побачити безліч рекламних мереж порнозірок і надзвичайний вибір фотографій.

Що’ Більше того, на вкладці «Знайомства» є чудова функція, за якою можна шукати інших клієнтів за віком, місцезнаходженням, статтю та позицією. Набагато краще, використовуючи пристрої розширеного пошуку, ви можете фільтрувати результати за кольором очей і волосся, типом тіла та фетишами, щоб назвати кілька вимог до пошуку.

Безсумнівно, концепція полягає в тому, щоб зв’язатися з людьми, яких ви, можливо, захочете побачити, однак, як ви могли передбачити, цей пристрій набагато краще підходить для невимушеного спілкування в чаті, обміну конкретними зображеннями та підготовки інших розпусних віртуальних дій. Однак, як і багато речей в Інтернеті, це те, що ви робите.

Eporner

Я відчуваю, що ця трубка не’ не отримати достатнього визнання від дротів в Інтернеті. Є буквально численні завантаження, і це’ я просто описую відео. Окрім фільмів, тут можна побачити різноманітні сексуальні фотографії та чудові GIF-файли.

І справді, визнаю, я трохи помилився, коли шукав одну з найпопулярніших груп. Технічно кажучи, найпопулярнішим видом порно є некатегоризоване. Відчуття, яке є досить модним, враховуючи, що ви бачите багато різноманітності на цих веб-сторінках.

І все-таки я вважав, що це типово, тому вирішив “& ldquo; формально зверніться до іншої популярної групи на любителя. З понад мільйоном завантажень, здається, немає обмежень для різноманітності ‘& lsquo; справжні люди, яких ви бачите, як насолоджуються, падають і брудні.

(До речі, аматорські фільми становлять близько п’ятдесяти відсотків завантажень на цьому веб-сайті!)

І, щоб ви зрозуміли, існують обидва види аматорської еротики. Таким чином, я’ m описуючи спеціалістів, які не займаються порнографією, яких ви’ я (на щастя) ніколи раніше не бачив, окрім порно прослуховування у стилі гонзо, яке має певне відчуття грубості.

А я’ я не просто описую весь трах без сідла.

Зауважте лише одну річ: усі посилання є функціональними та не містять спаму, за винятком кнопки «Порноігри» –– що’ це просто реклама.

Без матері

Безсумнівно, якість повсюдна, однак ’ частково через поєднання аматорської та експертної порнографії, яку ви’ знайдете на цьому сайті. Незважаючи на те, що кожен із цих дорослих каналів відкритий для показу абсолютно нових масових фільмів, цей є ідеальною порнографічною системою для всіх видів дивних збоченців.

Найкращі альтернативи PornHub

Вони’ ми отримали категорії, щоб задовольнити будь-який смак і більше, ніж просто звичайні, як-от ректальні дії, секс із транссексуалами, незвичайні зв’язки та порно відео з натуральної шкіри. Якщо ви позначите параметри пошуку, ви’ я побачу, що є цілий розділ, тому s ‘описується як & lsquo; важка порнографія

. Майте на увазі, що цей пошуковий фільтр, безумовно, надасть вам будь-який тип парного, дивного та неймовірно насиченого порно. Природно, нічого з цього –– щодо того, що я знаю –– не заслуговує на очищення PornHub, однак деякі відеоролики тут можуть викликати у деяких людей пристріт.

Якщо ви хочете, щоб вашу кумедну кістку лоскотали до, після чи під час’ я насолоджувався твоєю промежиною, цей порносайт здається мені особливим тим, що він має ‘& lsquo; смішно, різне фільтруючий пристрій. Знову ж таки, деякі з порнографічних матеріалів можуть бути трохи дивними, але деякі з них створені як нутрощі та божевільні водночас.

І дозвольте мені сказати вам, що це був дивний оргазм – але він того вартий!

Рухаємо далі. Ще однією цікавою особливістю цього каналу є веб-сторінки для масової участі спільноти. Існують рядки онлайн-форуму, за якими учасники спілкуються та обмінюються деталями та зображеннями. Motherless також має чат-кімнату в реальному часі та навіть повну область оголошень.

То чого ви чекаєте?

Спільнота зростає. Вони’ щоразу приєднуються нові аматорські порнозірки, а ви’’ знайдемо якийсь надзвичайно дивний і кумедний фап-продукт.

Переформулювати Motherless’ девіз: продовжуй і дивись, мама не’ t seeing

. SpankBang Будь то’ Якщо професійно знято або знято початківцями, найвища якість переважної більшості цих безкоштовних порно відео зазвичай є першокласною.

Я ношу’ У мене немає точного питання, однак цей канал спрямований на мене, як і серед більшості фільмів, опублікованих на веб-сайті. Запропонуйте перевірити, а ви повідомте мене – я припускаю, що ви погодитеся зі мною.

І якщо ви стурбовані тим, що під час відкриття веб-сторінки вас переповнюють численні звернення, надіньте’ t піт це. На цьому веб-сайті є багато пошукових альтернатив і фільтрів усіх видів. Натиснувши одну кнопку, ви можете побачити, що’ зараз у тренді, що насправді нещодавно додано, що’ користується популярністю, і завантаження швидко попереду.

Я не’ не розумію про вас, але я майже ніколи не бачу, що останній вибір не’ t один я бачу на іншому безкоштовно

порносайти. Рухаючись далі, ви можете фільтрувати результати відео за якістю чіткості, тривалістю відео або просто скористатися пошуковою системою. Якщо пряма порнографія – це не’ Ви також можете перемикатися між геями та транссексуалами.

Я також маю обговорити SpankBang’ Телевізійний атрибут. Учасники цього сайту можуть не лише запускати власні мережі, а й запускати власний термінал. По суті, це’ s автоматично згенерований список відтворення, який постійно транслює те, що ви хочете бачити. Все, що вам потрібно зробити, це натиснути на веб-посилання на телевізор, ввести категорію, тег, ключове слово або порнографічну знаменитість і перейти звідти.

Погляньте на це, і ви, можливо, захочете зробити це своїм цифровим банком спанк.

YouPorn

Коли справа доходить до створення, цей безкоштовний порносайт виглядає охайно, а веб-вміст багато в чому схожий на –– це’’ вологий і брудний.

Якщо ви ніколи не відкривали цей сайт, на якому міститься купа негідності, ви’ на вас чекає вражаюче задоволення. Є терабайти чуттєвих фотографій і, можливо, петабайти порно відео. Вони добре впорядковані в безліч класифікацій, які повинні зацікавити майже кожне відчуття чуттєвої естетики.

Хоча є артисти-любителі, YouPorn, здається, має надзвичайно багато, навіть більше експертної еротики, багато для того, щоб переконатися, що у них є ціла вкладка для порнозірок у виборі їжі. Поряд з ним є розділ еротики, який містить потоки захоплюючих історій, які зроблять ваші враження від цього порнографічного каналу ще кращими.

Крім того, ви також отримуєте доступ до двох мереж веб-камер. Хоча вони офіційно не пов’язані з YouPorn, я отримав заяву, що аматорські версії все ще варті перегляду.

YouJizz

Ця порнографічна система не’ не має забагато у вигляді додаткової метушні, що чудово підходить для тих, хто хоче сісти та вийти. Ви носите’ не потрібен обліковий запис, щоб заробити на цьому веб-сайті’ набір інструментів для пошуку сексу.

Усі найкращі фільтри в один клік, наприклад сортування результатів за тим, що’ абсолютно новий, популярний нещодавно та історично, і в тренді. Крім того, за допомогою 2 кранів ви можете отримати випадкову колекцію відео, якщо хочете. З іншого боку, якщо ви впізнаєте, що конкретно шукаєте, ця платформа має легендарний перелік тегів, який потрібно побачити, щоб подумати.

Жіночі камери на YouJizz Live чудові, дуже схожі на первинну трубку. До речі, якщо вам подобаються блондини, вам варто заглянути на веб-камеру YouJizz. У них є всі види сексуальних братів і сестер, але я бачив, що ви’ відкрию для себе багато медоволосих дам.

Наскільки б ви не збиралися клацати й дрімати, носіть ще не грудь цього горіха. Ми’ лише наполовину, і є багато інших трубок, про які можна дізнатися та отримати задоволення.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *