Nfl 11. nap kellemetlen körvonalak, mint a repülőgépek a költségekben

A Forbes Mentornak adott információ valójában csupán tájékoztatási célt szolgál. A tartozása különleges, valamint az általunk vélt termékek nem biztos, hogy megfelelnek az Ön igényeinek. Nem adunk közgazdasági javaslatokat, tanácsadási vagy közvetítői funkciókat, és nem is javasolhatunk más tanácsot senkinek, esetleg tartási vagy értékpapírok vásárlását vagy felajánlását. Az általános teljesítményre vonatkozó tanácsok változhattak a megjelenés óta. White legutóbbi sora a 13-ban.Az 5 átlagos, ha egyszerűen a Tampa Bay futja a labdát.

  • Szánjon rá egy kis időt ezeknek az oldalaknak a tárolására, és azonnali kiárusítással rendelkezhet minden héten online, szakértő futballnyomok birtokában.
  • Kötethetsz nem házas NFL-téteket (rész továbbadás, pénzvonal, egyébként összesen, i.elizabeth, over/under) vagy számos videojáték NFL-tétet.
  • A Sunday Night Sports megkapja a Dallas Cowboyst, mert a Step 1-szekció hazai kedvence a versenytárs Eaglesszel szemben.
  • A Dallas védelmétől rendkívüli hatékonyságot feltételezünk, a Dallas offense kapcsán pedig halvány eredményeket lehet elérni.

De az NFL néhány napjában 5, Baltimore-ban Lamar Jackson volt, Indianapolisban pedig nem. A vadonatúj 49ers helyett Indy bónuszban részesül az erős faji támadással és védelmével. Ne lepődj le nagyon, ha a Colts megkezdi a legújabb nyereséges sorozatot a hétvégére. KC-nek a legújabb Arizona Activities Group meghódításának 1/2 ujján belül úgy tűnt, hogy a legújabb Chiefs valószínűleg kiiktat, de valójában egy másik játék.

Elérje a weboldalt: Nfl tartomány mozgások a héthez 1. lépés

A kelléktétek választéka általában jelentősen nő a Very Bowl esetében. A legújabb fogadási oldalak minden csapat nyereményszorzójára NFL-es szorzót adnak ki, amelyeknek köszönhetően határozottan pénzvonalra kerülhetsz, amelyeknek magabiztos esélyei vannak, és egy másikra, amelynek rossz esélyei vannak. Az esélyek megmutatják, hogy mennyi készpénzre van szüksége a kitettséghez, és mindent, amit kereshet olyan személyek esetében, akik mindkét emberre fogadnak. A legjobb NFL-játékokkal foglalkozó internetes oldalak más esélyeket adnak ugyanarra a játékra, és ha minden tétre alapos arányt keresel, az segít a sportesemények fogadóinak sokkal nagyobb potenciális kifizetésben.

Nfl Lehetőségek Napja 7

New York mellett elment Denverbe, miközben a lépés 1 pontos kréta a 2017-es NFL-szezonban. A teljes 42 számnál elérje a weboldalt található a nyitósorral kapcsolatban, és a csökkentett 38 tételt segíti. Ez a legjelentősebb általános pálya az NFL 7. heti szerencsejáték-kontúrján.

elérje a weboldalt

A kezdeti Las Vegas-i tartomány, amelyet ezen a játékokon észleltünk, a hétvégi éjszaka valójában St. Louis -1,5 a Westgate alatt. Szinte minden más kalauz bemutatta a Pitt – 1. lépést, és az út teteje az MGM Hotelnél kapott különösebb utat, amely módosította a friss széles teret Pitt – 1.5 lépésre. Az új Nemzeti Sportversenyek Liga tipikus éve minden évben szeptemberben kezdődik. Az NFL vadonatúj napirendje mindkettő nagyon eltérő; az NFL-év első kezdőrúgása azonban minden év szeptemberének eredeti szombatján kezdődik.

Éppen ezért létfontosságú, hogy láthassa a legfrissebb időjárás-előrejelzést az NFL online játékához. Ha tudjuk, hogy a résztvevők milyen kritériumok ellen fognak szembeszállni, ahhoz képest, amilyenek mindig is vannak, sokkal több lehetőséget kínál a fogadók számára. Egy kiváló parlay összehoz néhány NFL-válogatást, hogy egy házas választást alakítsanak ki, és ugyanazt a videójátékot játszhatják, különben fogadásokat is tartalmazhatnak számos online játékra. A parlay minden lábánál helyesnek kell lennie, hogy visszafizesse. Magasabb bevételre tehet szert a nyertes parlay-k elhelyezése miatt, és saját NFL parlay számítógépeinket is arra tervezték, hogy engedjék őket.

Mégis, Baker 37%-os munkája véggyőzelmekkel együtt minden biztosítékot hozzáadott, legalább száz munkavégzés esetén. „Bármilyen jó profinak tudnia kell, hogy hol van állandóan, az is hatalmas hazárdjátékkal bármikor megfordítja a játékot” – mondta egy tapasztalt AFC-figyelő. “A baseball-alkotás állandóan jön, és lehet, hogy elmegy ezzel a hírnévvel. Nem volt a legnagyobb éve, de még mindig ösztönös, és nehéz lehet. Megszerzi a játékmesteri tehetséget, egyszerűen nem ugyanazok a lehetőségek, mint az előző évben.”

elérje a weboldalt

Keressen pénzt, hogy Miami útjain járjon, különösen, ha visszakapja Tagovailoát.Az új Falcons kiesett ezen a hétvégén, miután a hétvége után felülmúlta a friss York Jets Londonban. Az Atlanta a legutóbbi körülbelül három meccséből kettőt megszerezett, és ezzel folytatta a lelkes 0-dos kezdést. A New orleans saints-Seattle Seahawks meccsen a teljes 42,5 pont alatt dől el. Ebben a csomagban az újonc QB-k, Mac Jones és Zach Wilson állnak egymással szemben. Éppen a megfelelő Cardinals áll az új step one-5 Texans ellen a közelmúltban, így a listán szerepelnek, mivel a 17,5-ös szakaszt preferálják.

Izgalmas, bár a nyeremény a Cheesehead-rajongók birtokában van, az NFL fogadási területein már levert benyomást keltett. Ez felveti a kérdést, hogy a friss Bengals miért egyszerűen +három házi kölyök a Jacksonville Jaguarshoz? Persze a friss Jaguars két meccses kiesési sorozatot folytat, de azok az emberek vesztesei a legújabb Panthers legjobb csapatai ellen mutatkoztak meg, és ti is Saints. Az új Bengals közel sem olyan nehéz, mint a korábbi riválisok.

Cincinnati Bengals a Baltimore Ravenstől

Ma az új 8. hónap NFL-lehetőségére fordították a figyelmüket, és minden egyes NFL-mérkőzésre be vannak zárva a kiválasztásokba. A vadonatúj Bay area 49ers a friss Eagles-szel néz szembe egy lelkes NFC Championship Games visszavágón néhány napon belül, 13 napon belül. Mindazonáltal a Chiefs lehet az, akit a Sunday Night Activity-re keresnek, amikor 5,5 kiadást ad át a Packerstől a saját kezébe. startvonal. Az ilyen típusú NFC déli riválisok olyan változtatásokat hajtanak végre a QB-nél, amelyek megváltoztathatják mindkét franchise kilátásait. Derek Carr megpróbálja elérni, hogy a vadonatúj Saints visszatérjen a friss rájátszásba, miközben te vagy Bryce Younger a legújabb Panthers-franchise jövője, és a párt agyhite is türelmes volt hozzá. Ez valóban egy jó nyerhető meccs, ha Russell Wilson folytatja az útjukat, így visszaugrik a tiszteletreméltóság.